Reviews 

De klanten waarmee GrillopMaat heeft samengewerkt kunnen geheel vrijblijvend een review plaatsen. Mocht u na het lezen van de reviews vragen hebben, neem gerust contact op.

Gastenboek

Rick
04-11-20 13:26:19
De afgelopen periode heb ik een mooie Grill Guru compact gebruikt maar vond het zonde dat deze altijd op de grond stond. Via via ben ik in contact gekomen met René en hij heeft samen met mij een leuk idee bedacht om een simpel meubel aan te passen voor mijn kamado. Nu kan ik eenvoudig rondrijden met de ingebouwde barbecue. Sinds ik dit meubel heb geniet ik nog meer van elke grill sessie.
Roy en Sonja -
15-10-20 11:13:09
Nadat wij de sleutel van onze nieuwe woning hebben ontvangen hebben we René uitgenodigd om een oplossing te vinden voor de lelijk afgewerkte serre in onze woonkamer/keuken.

Na een aantal dagen heeft René onze serre prachtig afgewerkt met op maat gemaakte panelen die netjes gelakt zijn. Alles past perfect.

We zijn super blij met de snelle en nette service van René. Onze serre is hiermee een deel van het huis waar wij erg trots op zijn mede dankzij hem.

Nogmaals bedankt!
Ben T
08-10-20 23:09:17
Het was onze lang gekoesterde droom na 6 jaar in een appartement te hebben gewoond om een mooie tuin te hebben.

Eindelijk hadden we een tuin en hier miste nog een ding….een chef-waardige BBQ en buitenkeuken. Nadat wij de Big Green Egg hadden aangeschaft (wat eigenlijk een jongensdroom was van mij) merkte we dat het één niet zonder het ander kan en hier bedoel ik een mooie en functionele buitenkeuken mee.

Nadat ik via vrienden in contact was gekomen met René van Visser Solutions ben ik met hem in gesprek geraakt over de wonderen wereld van de kamados en buitenkeukens. René is een gepassioneerde professioneel die besloten heeft om zijn passie achterna te gaan, het opmaat maken van meubels/buitenkeukens.

Onder het genot van een biertje hebben René en ik de mooiste ideeën uitgewisseld waarna ik meteen overtuigd was van zijn kennis en kunde. René vulde mij aan en wist precies wat ik voor ogen had. René hield mij tijdens het proces goed up to date en liet mij ook duidelijk de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden weten.

Na een aantal keer op bezoek te komen bij René werd ik alleen maar enthousiaster over het project. Ik heb de opbouw vanaf de tekentafel tot aan het eindproduct mee gemaakt en dit was een match made in heaven.

Na een aantal weken kon René de onthulling doen van het eindproduct en wauw wat was ik onder de indruk. René is met de buitenkeuken naar mijn huis gereden om hem naar zijn nieuwe onderkomen de brengen. Dit is precies was de Big Green Egg nodig had…..een buitenkeuken van Visser Solutions!
Tonen: 5  10


 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram