Rokkakkei

De Rokkakkei is leverbaar bij verschillende verkooppunten.

Rokkakkei betekent Hexagon in het Japans. Deze vorm is de basis van ons ontwerp. Een Japans mes behoeft vakmanschap, dat ziet u ook terug in de Rokkakkei. Net als de verfijnde Japanse messen wordt de Rokkakkei gemaakt met toewijding en uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Het op juiste wijze opbergen zorgt ervoor dat uw messen optimaal blijven presteren. Het stijlvolle design van de Rokkakkei bergt uw messen veilig op en is daarnaast mooi etaleren in uw (buiten)keuken. Door het handzame ontwerp is deze op iedere plek te gebruiken.

De kracht van Rokkakkei is eenvoud. Door het benutten van vorm, gewicht en materiaal ontstaat de optimale balans. De Rokkakkei wordt volledig met de hand gemaakt en daardoor is elk exemplaar uniek. De Rokkakkei biedt ruimte voor 6 messen.


Twee ambachten en een gezamenlijke drijfveer: Niemand weet meer van messen als Elwin. In zijn zoektocht naar het perfecte messenblok zocht hij contact met René een expert in houtbewerking. Door hun krachten te bundelen kwamen zij met een vernieuwend en unieke oplossing. Beide heren (met Haagsche achtergrond) vonden hun inspiratie voor de vorm in de heften van Japanse traditionele messen. De eenvoud van het traditionele heft, vormt de basis van de vorm en de naam: Rokkakkei.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram